> Univers madur: Ous, gallines i gent extraordinària

10 d’abril de 2017

Ous, gallines i gent extraordinària


El món és ple de gent extraordinària, capaç de fer coses inimaginables, però sobretot el món és ple de gent extraordinària, capaç de fer coses absolutament normals en condicions absolutament adverses. 
És gent extraordinària que viu les seves circumstàncies o la seva solidaritat amb discreció, sense perdre el somriure ni fer-ne gala de les seves gestes; gent extraordinària que viu amb naturalitat el seu dia a dia i les seves lluites, perquè no entenen que es pugui fer d'una altra manera, o realment no ho poden fer. 
I a vegades et preguntes com pot ser que malgrat tot tirin endavant amb tanta enteresa, tanta empenta i tanta alegria.  Torna a ser el dubte de l'ou i la gallina: encaren així les coses perquè són extraodinaris, o justament són extraordinaris perquè no els hi queda altra? 
En realitat tant és.  Al final només importa que són gent extraordinària i que si tens la sort de comptar-los com amics, una part d'aquesta extraordinària normalitat et toca i s'encomana, i et fa una mica millor persona.


4 comentaris :

 1. Si he d'apostar, jo dic que són extraordinaris i ja ho eren abans que la vida els posés a prova. Una de les coses que penso fermament és que allò en què som bons no ho percebem com cap gran virtut. No sé si m'explico. Si una cosa per nosaltres és senzilla, és 'la nostra normalitat', nosaltres no percebem que siguem bons, o que fem coses extraordinàries. Però els altres sí que ho fan i et poden admirar. Però tu seguiràs pensant que no n'hi ha per tant. Doncs aquesta gent que fa coses tan extraordinàries sense donar-se cap importància deuen pensar que no n'hi ha per tant. Per ells és la normalitat. Quin privilegi tenir-los a prop.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Potser sí que és qüestió de percepcions i normalitats, però en qualsevol cas, com tu dius, quin privilegi tenir-los a prop!

   Elimina
 2. Llavors sóc l’únic que fa coses extraordinàries i penso que sóc extraordinari com a tal? No es fàcil ser un geni com jo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pons, tu ets extraordinari sempre. No es fàcil ser un geni com tu :D :D :P

   Elimina