> Univers madur: Aterratge forçós

8 de gener de 2014

Aterratge forçós


Després de les festes nadalenques i de veure passar els Reis, em sembla que m'he caigut del camell i he aterrat de morros en la dura realitat, que no és pitjor que abans, però que tampoc sembla tenir remei.

Ja sé que queda lleig queixar-se de la feina quan hi ha tanta gent que no en té, però és que estaria millor més repartida i que tothom en tingués en la mida justa, que a força de retallar creem misèria entre els que queden fora del mercat laboral i treballem pitjor els que estem dins.
I que consti que no ho dic només per l’excés de feina, el ritme precipitat i aquesta sensació de desbordament; ho dic principalment perquè aquest ritme i la manca de recursos implica inevitablement que la feina es faci pitjor, a vegades molt pitjor, i sovint significa entrar en un cercle viciós que es realimenta de les incidències generades per la mateixa urgència (i estem parlant d'incidències resolubles, no vull pensar que passaria si estiguéssim parlant d'errors o mancances irreparables).

Hem canviat d'any però l'hem estrenat amb pocs canvis, com a mínim amb pocs canvis a millor.  Les mateixes notícies, les mateixes cantarelles, la mateixa inoperància, ... buf.

Ep! però és nou de trinca, així que tenim tot l'any per endavant per canviar les coses i millorar-les.
Som-hi, que no ha estat res.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada