> Univers madur: Quan les matemàtiques no són "ciències exactes"

13 d’octubre de 2013

Quan les matemàtiques no són "ciències exactes"

Tot em feia pensar que els "perroflautas", hippilinguis esparracats i morts de gana, havien de ser forçosament més aviat esprimatxats i poca cosa.
Però avui que els he pogut comparar amb la gent de bé, i ho he pogut fer amb cert deteniment i un munt de punts de referència, me n'he adonat que en realitat els "perroflautes" poden ser hippilinguis esparracats, però que de "morts de gana" no tenen res de res; ans al contrari, són ben cepats, un pèl excessivament nodrits, i amb una preocupant tendència a l'obesitat.

Sinó, observeu les imatges...


Fins i tot si acceptem que l'àrea ocupada és la mateixa (que no ho és), un "perroflauta" ocupa pel cap baix més del doble que una persona de bé, i segons quins càlculs, fins a 13 cops el seu espai.

Si és que es queixen de vici.

4 comentaris :

 1. ninona, no has pensat que per cada perroflauta has de comptar la motxilla, la tenda, la guitarra, uns quants gossos, els bongos i les rastes? Tot això ocupa molt!
  No siguis malintencionada que els números no enganyen (són com el cotó)
  Un petonàs
  G

  ResponElimina
  Respostes
  1. jejejeje.
   després em diràs a mi malintencionada :P

   petonets

   Elimina
 2. Coincideixo amb Gelen que els quissoflautes van amb molt d'equipatge. No obstant això, els d'ahir també necessiten més espai que el comú dels mortals, ja que alguns porten àligues i d'altres necessiten un metre lliure per davant per tal de poder alçar el braç amb energia sense donar-li un clatellot al veí.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sergi, no havia pensat en això de les mans i les àligues, i altres ornaments :( però tens raó.
   Haurem de seguir buscant altres motius perquè els quissoflautes que conec, tampoc ocupen gaire.

   Elimina