> Univers madur: Foc 100

5 de juliol de 2013

Foc 100

Fa molts anys (sniff, molts) vaig passar una època meravellosa fent de monitora a l'Esplai Submarí, al barri de La Marina, a la Zona Franca.

Realment fa molt de temps d'això.  L'esplai ha canviat, tant en les activitats que ofereix com en els seus "usuaris".  Nosaltres també hem canviat, però sortosament continua havent-hi gent dedicada, una d'elles la Marta a qui vaig conèixer de "nena" quan feia de monitora a l'esplai.

Avui, a través d'un altre ex-monitor, m'ha arribat un correu-e de la Marta explicant-nos que treballa a la Fundació Mans a les mans, que tenen projectes conjunts amb l'esplai El Submarí, i que ara estan fent una campanya important per aconseguir diners i rehabilitar els baixos del local per dignificar l'espai, ampliar-lo i adaptar-lo a la normativa.

Podeu veure una petita presentació del projecte si cliqueu sobre la foto:


No ens demanen diners (ep! que no s'hi neguen si voleu); només ens demanen que si som clients de Catalunya Caixa i tenim la targeta solidària (es pot demanar a cost zero durant el primer any), entrem a votar el seu projecte solidari:  FOC 100.


Així que ja sabeu, si en sou clients, els hi podeu donar un cop de mà.  I sinó, també els podeu ajudar fent-ne difusió d'aquesta iniciativa entre els vostres amics, amigues, coneguts i conegudes; potser ells podran votar-los i ajudar-los a fer realitat un local rehabilitat i en condicions pels infants i joves del barri

1 comentari :

 1. tenim un somni,
  si tambe es el vostre...
  us convidem a participar a aquest blog:

  http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

  us hi esperem !!

  ResponElimina