> Univers madur: Gimnàs.01

13 de setembre de 2012

Gimnàs.01


Després de passar una bona estona al gimnàs i nedar quatre piscines, res no li abellia més que sortir al pati i estirar-se en una tumbona per relaxar-se i llegir una mica mentre prenia el sol.
La sort se li estroncà quan tres noies d'or, totes empolainades i amb les respectives bosses plenes de cremes, pinces, pintes i tot de rampoines, van procedir a estendre les tovalloles al seu davant i van donar per suposat que tothom tenia ganes de sentir les seves opinions i batalletes.
Va tancar una estona els ulls i es va deixar bressolar pels horaris de la filla i les nétes, les queixes sobre el poc que treballaven els mestres, la recepta de l'amanida més fàcil i saborosa, i el temps que feia que no s'havien depilat.  De tot sabien i de tot n'opinaven, tret del silenci que segurament era una paraula el significat de la qual desconeixien o, si més no, defugien.
En un intent absurd per evadir-se de la conversa imposada, va obrir el llibre i va començar a llegir.  Res a fer: els tripijocs de la comtessa Almodís eren del tot incompatibles amb les bondats d'aquell gendre treballador com pocs i pare model.
Resignada,  va plegar llibre i tovallola i es va prometre no tornar a prendre el sol sense buscar-se abans un cascos que li cobrissin tota l'orella.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada