> Univers madur: Caretes fora, comença l'espectacle !!!

27 de maig de 2011

Caretes fora, comença l'espectacle !!!hipocresia:                                                       
f. [LC] Simulació de qualitat i sentiments que hom no té
(font: DIEC2)No deixa de ser curiosa la comprensió que tots els partits, al llarg de tota la campanya electoral, han mostrat vers la indignació dels indignats.  Cap partit se sentia directament criticat i la indignació era una justa protesta contra la maldat de la resta de partits.  No hi havien antisistemes a les places; només un jovent compromès amb la vida política, amb la societat, amb ganes de participar i de canviar el món.

Pero, ai las, la campanya electoral ja ha acabat.  Els perdedors tenen poc a dir i els guanyadors ho tenen tot guanyat fins d'aquí quatre anys.  Ara les places ja són un problema de convivència, de salut pública i fins i tot de celebracions esportives molt més assenyades i civilitzades.

del bloc saragatona: somni número 2, en re-menor
Senyors, 
l'espectacle ha començat!

Caretes fora!

2 comentaris :

  1. Mo creguis, l'espectacle encara no ha començat. Els partits que no tenen poder directe diuen, si no m'equivoco, que l'espectacle d'aquest matí ha estat molt mal interpretat perquè els que tenen el poder no saben fer guions i els seus actors no interpreten bé la situació.

    ResponElimina
  2. Evidentment, pots atacar moltes coses en aquest país, però no tocar el futbol: él el circ romà modern, l'arena on es vessa la sang per TOTS nosaltres. De fet, com s'ha vist aquest matí, no cal ni atacar-lo, només ficar-te pel mig i fer nosa, perquè et facin fora amb violència.
    DIMISSIÓ DE PUIG I DELS CAPS QUE HAN DIRIGIT ELS DESALLOTJAMENTS A LA PLAÇA CATALUNYA I A LLEIDA!

    ResponElimina