> Univers madur: 50 passes i 50 llençols

10 de maig de 2011

50 passes i 50 llençols

 
Recentment s’han complert cinquanta anys del primer viatge d'un homeen Yuri Gagarin a l'espai, cosa que resulta interessant si tenim en compte que la tecnologia que porta qualsevol dels nostres cotxes actuals molta més potència de processament de dades que tota la maquinària que portava la primera nau espacial que va enviar un ésser humà a l'espai.

Us imagineu anar a la lluna amb un enginy similar al nostre cotxe?  I és que 50 anys donen per molt !!!  En el món tecnològic, per descomptat, però també, i especialment, en el nostre món personal.

Segons diu Rafael Vallbona a  «L’encant de fer 50 anys», els cinquanta anys és l’únic moment en què la vida té el sentit exacte que li pertoca: quan un, ja més savi, per experiència i per coneixements, comença a entendre que les coses són com són i accepta sense complexos que no està gens malament.

L’Adolfo, que avui en fa 50 anys, no sé si estarà del tot d’acord.
Content d’haver arribat, segur que sí; satisfet del camí fet, crec que també; potser un punt trist per les coses que hagués volgut fer i qui sap si ja no farà; potser un xic envejós d'altres jovenalles; però confio i desitjo que feliç.

Cada dia se'ns desplega davant nostre un llençol blanc i immaculat sobre el que podem pintar camins de colors, a voltes grisos, altres cops ben llampants.
Cada dia, un ventall de possibilitats.
Cada dia, un somriure a l'ànima.
Cada dia, una porta oberta a la felicitat.


Moltes felicitats

I per acompanyar aquests 50 anys, una cançó especial, una mena d'amic fidel amb qui bufar les espelmes i deixar que la seva flama visqui dins nostre.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada