> Univers madur: Yes, I can

18 de juliol de 2016

Yes, I can

La superació és una actitud en la vida.
El cas dels atletes paralímpics -tot i el poc seguiment mediàtic i de públic que tenen aquestes competicions- ho fa molt més evident: són realment superhumans, i són la cara visible de molts altres superhumans quotidians que no defensen rècords olímpics, gestes èpiques ni victòries pírriques però han de viure limitacions que condicionen o dificulten el seu dia a dia.

Altres limitacions no són tan evidents, però suposen un repte constant que sovint no som capaços de valorar si no ens hem d'enfrontar a ells.  Petits moments o grans esforços que són vitals per avançar.

Com deia, la superació és una actitud.  Per això vull dedicar aquest vídeo als superhumans que diàriament s'enfronten als seus reptes particulars -a vegades grans limitacions a ulls de tohom; a voltes, neguits absurds o ridículs per altra gent- i aconsegueixen superar-los; i quan no ho aconsegueixen, ho tornen a intentar sense defallir.
Vosaltres sou els meus superherois particulars.

2 comentaris :

  1. He mirat un parell de vegades aquest vídeo i el trobo espectacular. No crec que faci que tinguin massa més audiència els jocs paralímpics, però no es pot negar que s'han treballat la promoció. Aquests esportistes fan coses increïbles, coses que no podríem fer els que no tenim cap discapacitat (en teoria), perquè ens falta coratge i força de voluntat. Poden servir d'exemple no a altra gent amb discapacitats, sinó a tothom. Un vídeo per reveure i difondre.

    ResponElimina
  2. Si jo que estic perfecte (ehem) ja em costa esforçar-me, imagina’t si em faltés un tros.

    ResponElimina