> Univers madur: Entre camises (divertiment)

26 de setembre de 2013

Entre camises (divertiment)


La sentia parlar mentre planxava i feia com si li seguís la conversa, però en realitat el seu pensament empaitava una de les gotes de suor que li baixava pel coll i l'escot i amenaçava d'amagar-se entre els pits.
Sempre planxava mig despullada, per allò de la calor, i a ell li agradava seure al sofà amb el posat distret i la mirada, de gairell, atenta als camins humits que la suor dibuixava sobre la seva pell.  Els fills i l'edat li havien arrodonit els contorns, i les formes eren ara més generoses, però a ell ja li estava bé.

La sentia parlar mentre planxava i imaginava múltiples maneres d'assecar-li el cos amb mans, i llavis, i més pell; i després ideava encara més formes per tornar-li a amarar la pell de petons, olis, ungüents i més suor.  Cada camisa esdevenia el record d'un camí xop; cada pantaló un joc de carícies; cada samarreta, un frec sensual.

La sentia parlar mentre planxava i feia estona que no seguia la conversa, però de sobte una frase el va retornar a la realitat.
- Odio això de planxar!  No entenc com algú pot dir que relaxa!  Em sembla que li diré a la senyora Lola que en lloc de fer la cuina o el bany, faci la planxa.
Com?  Què deia ara? Va intentar imaginar la senyora Lola planxant i no, no podia ser.
La sentia parlar mentre planxava i el seu cervell bullia d'activitat buscant un argument irrefutable per treure-li aquesta idea del cap.


4 comentaris :

 1. Doncs netejar la dutxa també fa venir molta calor :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. mmm, la dutxa ... un món de possibilitats! (vull dir per fer passar la calor)
   :p

   Elimina
 2. L'oníric! sempre tan important per a la vida diària!! Molt bo el relat!! i tan real com el respirar.
  Ja espero el de la dutxa...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ferran, hauré de fer dissabte a veure si m'inspiro :D))

   Elimina