> Univers madur: Petits homenatges i projectes

7 de març de 2013

Petits homenatges i projectes

Alguns trasbalsos familiars m'han tingut uns dies allunyada del bloc, no només per manca de temps sinó també per un impàs anímic que em mantenia a mig camí entre l'angoixa, somorta però latent, i la ferma convicció que tot estava controlat i tot aniria bé.

Ara que les coses es van posant al seu lloc (sembla mentida com són de fràgils alguns límits i com un petit canvi pot fer tombar la truita de manera radical), busco un forat per escriure aquest apunt.
Li vull dedicar a Roger, el meu fill petit, que ens ha tingut uns quants dies de corcoll i que s'està sortint amb nota.  I per fer-ho, us penjaré una cançó que va compondre pel seu treball de recerca i que era alhora el seu homenatge a Salvador Espriu en el seu centenari.
Aprofito el fil Espriu per proposar-vos i animar-vos a participar en un nou projecte de l'Associació de Relataires en Català (ARC), Relats en Català (RC) i la Revista "Lo Càntich".

"Paraula d'Espriu" vol ser un homenatge a l'escriptor, amb una doble vessant: literària i artística. El projecte té, a més, un objectiu solidari ja que els beneficis del projecte es destinaran a la Marató de TV3 2013.

Entreu, consulteu les bases, i participeu!


2 comentaris :

  1. Molt bonic homentage al gran Espriu!
    Enhorabona a l'autor!

    ResponElimina
  2. Gràcies Eduard, li faré arribar.
    Gran Espriu

    ResponElimina