> Univers madur: De boda en festes

28 de maig de 2012

De boda en festes

 
Per sort avui és festa a Barcelona i em puc recuperar d'un cap de setmana intens i inoblidable.

Ja vaig comentar que dissabte anava de boda, però més que una boda han estat tres dies de festa constant que van començar amb el sopar de divendres i van tenir el seu punt final amb la paella de diumenge, o millor dit amb el "bany" dels nuvis al safareig de La Puebla.  I és que una bona remullada és el millor per fer net de tot el cansament i carregar les piles pels següents dies.


Ha estat una boda diferent a qualsevol altra que jo hagi anat; més semblant a una Festa Major; planificada al detall amb tota la il·lusió dels nuvis que han esmerçat esforços a dojo i nervis a parts iguals.  Però vist el resultat, segur que ha pagat la pena.
Ha estat una boda viscuda intensament i molt participativa per tothom, amics i familiars i resta del poble, que s'han bolcat per retornar als nuvis tota l'estima que ells havien posat.
I ha estat també una boda de descoberta perquè, en ser tan llarga i intensa, ens ha donat moltes oportunitats per conèixer tothom, amics i familiars de l'altra banda de la parella, i per recuperar llaços amb amics i familiars propis.  Potser per la família i amics del nuvi, que jugaven a casa, era més fàcil, però he de dir que la família i amics d'Ampai s'han integrat tan bé en tot i amb tothom, que ha estat un cap de setmana planer, interessant, divertit, emocionant i molt emotiu.  Moltes gràcies a tots per fer-ho tan fàcil.

I a vosaltres, parella, moltes gràcies per un cap de setmana inesborrable.  Tota la felicitat per l'avenir i, com diu la cançó, que la vida us doni un camí ben llarg.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada