> Univers madur: Poemes per a la Marató: el llibre

1 d’abril de 2012

Poemes per a la Marató: el llibre

Amb l’objectiu de col·laborar en la Marató de TV3 de 23011, dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits, l'ARC va engegar el projecte Poemes per a la Marató que consistia en promoure l’escriptura de poemes sobre la temàtica de la Marató i aconseguir que alguns d’ells fossin il·lustrats per diversos artistes.  Les obres resultants van ser exposades i venudes per un import assequible i el total recaptat per aquest concepte es va convertir, íntegrament, en un donatiu per a la Marató de TV3.  Tots els escriptors/ores i artistes que hi participaven van donar la seva obra de forma gratuïta en benefici de la Marató.

La veritat és que aquesta iniciativa va ser un èxit de participació en tots els sentits i es van recollir 6.225€.


Ara l'ARC, juntament amb La Comarcal Edicions, promou la publicació d’un poemari amb una àmplia selecció dels poemes que van participar en aquest projecte, amb la finalitat d’aconseguir una bona recaptació destinada a la Marató que TV3 farà de manera "excepcional" aquest mes de maig i que està dedicada a la pobresa.
És una publicació una mica especial perquè prendrà forma mitjançant un projecte de Micromecenatge.  Que com funciona?  Doncs a través de la pàgina del projecte, i durant 45 dies, es podrà reservar els exemplars que es desitgin.  Si en aquest període s’assoleix un mínim que s’ha marcat per garantir la despesa de l’edició, el projecte tira endavant i és aleshores quan es cobra l’import del cost del llibre i s’informa de la data prevista de la seva aparició/recepció a casa.
En aquest cas, a més de cobrir el cost del llibre, cada compra implica una part de diner solidari que s’aportarà a la "Marató per la pobresa".

El llibre inclourà un poema de cada autor i un CD amb totes les il·lustracions dels artistes, i el seu preu de venda és de 12,95€ més les despeses d'enviament (3€ per comanda sigui quina sigui la quantitat de llibres demanats en una mateixa comanda).

Ja sabeu que no m'agrada gaire com ha anat el tema d'aquesta marató extraordinària, però això no vol dir que no hi participi d'una o altra manera.

I vosaltres?  Si us agrada la poesia, si us entusiasma l'art, si voleu posar el vostre petit gra de sorra, entreu aquí i demaneu els vostres exemplars.  Entre tots ho podem aconseguir.

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada