> Univers madur: Sutures de color per a La Marató (2)

18 de gener de 2012

Sutures de color per a La Marató (2)


279. Ricard ColomAquest cap de setmana, a la Sala d'actes de l'ajuntament de Premià de Dalt, es farà la subhasta de les últimes obres del projecte "Poemes per a la Marató - 2011", una iniciativa de l'Associació de Relataires en Català amb un doble objectiu: col·laborar amb la Marató de TV3 i promoure l’escriptura de poemes en català que després han estat il·lustrats per artistes.

La convocatòria ha estat un èxit de participació (us en poso algunes dades de referència):
A més dels poetes i artistes que han participat a títol personal, també hem comptat amb la col·laboració d'escoles, tallers, sales i associacions que han fet seva la proposta i han aportat i venut les seves obres.
Tafanejant pel blog de Poemes per a la Marató - 2011 he descobert que l'Escola municipal d'art Arsenal de Vilafranca del Penedès s'hi va sumar i el passat cap de setmana del 17 i 18 de desembre, coincidint amb la Fira del Gall, van exposar i vendre les seves obres, entre les quals hi havia aquestes dues il·lustracions del poema Sutures d'absència.

196. José Antonio Chaparro


Per si us convé i us animeu, us deixo aquí les dades de la subhasta:
  • Data: dissabte 21 de gener a les 19 h.
  • Lloc.: Sala d’actes de l’Ajuntament de Premià de Dalt                  (Plaça de la Fàbrica, 1)
  • Preus de sortida: entre 5 i 10 €
Si us interessa adquirir alguna obra i no podeu anar a la Subhasta, us l'envien per correu postal.  Només cal que us poseu en contacte a través de l'adreça de correu-e: associacio.relataires@gmail.com.

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada