> Univers madur: Amb ulleres de sol i vidres de color

11 de setembre de 2011

Amb ulleres de sol i vidres de color

 
Aquest matí m’he llevat relativament d’hora.  A quarts de nou he sortit al carrer i el sol ja lluïa amb força, alegre, sobre un cel blau i net; per sort encara no feia calor.

Darrerament em molesta molt la llum i, tot i ser d’hora, m’he posat les ulleres de sol.  M’agraden les que tenen els vidres grocs/marrons.  La llum és més alegre, el dia es presenta optimista, la vida sembla millor, el futur més daurat.
A més, les ulleres de sol tenen una cosa fantàstica, i és que et fan immune.  En perdre el contacte visual amb la gent que passa al teu costat, és com si no te’ls creuessis, com si poguessis anar més a la teva.

A vegades penso que ens hauríem de posar les ulleres de sol més sovint.  Mirar endavant amb els vidres de colors per pintar el camí d’esperança, d’alegria i d’optimisme; caminar amb el pas ferm, sabent on anem i immunes al que els altres puguin pensar.

Bona diada.

1 comentari :

  1. Us felicite per la vostra diada, i amb respecte a l'article dir-te que l'única diferència entre que les coses vagen bé o malament és com les mirem i com tinguem la percepció d'elles, el món pot ser d'allò més miserable i d'allò més fantàstic segons com ens ho mirem.
    Sempre abrogue per l'optimisme, si no canvia res de les coses si més no, les veiem d'un color en el que la vida és més tolerable.

    Una forta abraçada des de València.

    Vicent.

    ResponElimina